11 des.

VISITA BM GRANOLLERS ALS RAI ESO

La pasada setmana dues representacións del BM Granollers masculí i femení de divisió d’honor, acompanyats per Daniel Juliá, Míriam i Vicente Álamo, van visitar i compartir taula amb els nois i noies del RAI ESO de Canovelles i Montornès.

Durant bona estona els jugadors i jugadores van compartir converses amb els joves i les joves usuàries dels dos serveis a les mateixes taules on cada dia dinen i als diferents espais on dediquen el temps a les diverses activitats proposades. Tanmateix van rebre de mans del club diversos regals de material esportiu.

Moltes gràcies al B.M.Granollers i als jugadors i jugadores per fer posible aquesta enriquidora experiencia.
El RAI ESO neix com a resposta a la necessitat bàsica, i de vegades no satisfeta, de l’alimentació i atenció fora de l’horari escolar. Un projecte dirigit a aquells nois i noies en situació de vulnerabilitat que per realitats familiars diverses no poden ser atesos per llurs famílies ni es poden quedar en el centre educatiu durant l’hora de dinar. Durant aquest servei els usuaris i usuàries poden rebre una alimentació equilibrada i saludable i assistir a tallers sobre nutrició, hàbits de salut o participar en accions i trobades esportives.

El RAI ESO és un projecte de la Fundació Probitas, gestionat per REIR i en col·laboració amb els ajuntaments implicats i implementat a Montornès del Vallès i Canovelles.

Comparteix