09 gen.

TANCA CAMPANYA LA PIRULETA REIR

Un any més el vostre suport a la campanya de la Piruleta REIR ha fet possible la carta als Reis de molts nens i nenes en risc d’exclusió social. La solidaritat de molts i moltes, ha assolit repartir més de 3.000 llaminadures solidaries que han dedicat tot el seu benefici a l’adquisició de joguines que un cop entregades a Melcior, Gaspar i Baltasar, han estat repartides per diverses llars del nostre entorn. Sí, entre tots i totes hem ofert a ses majestats canviar plors i decepcions davant l’arbre buit, per somriures i esperances en obrir els regals de la nit més màgica de l’any.

En nom de REIR, però molt especialment dels veritables protagonistes de l’acció, els nens i nenes a qui va dirigida, moltes gràcies a tothom; als i les qui us heu acostat a la parada de davant el Museu de Granollers, a tots els comerços que han estat punts de distribució, a les empreses i negocis que han vist en la Piruleta REIR un obsequi responsable de Nadal, a Xocolates Granollers per fer realitat la idea inicial i sobretot, als voluntaris i voluntàries de l’escola Jardí que ens han acompanyat cada divendres i dissabte a la parada.

Ara a pensar ja en l’any vinent. Malauradament tornarem a rebre sol·licituds d’ajut. Així que nosaltres tornarem a ser al peu de carrer per posar el nostre petit gra de sorra perquè cap nen o nena es quedi sense la màgia dels Reis Mags. Serà el cinquè aniversari; serà diferent; intentarem que sigui encara millor.

 

Gràcies.

 

 

Comparteix