06 nov.

SAI

El mes d’octubre ha servit per tancar el projecte SAI (Servei Integral d’Atenció a la Infància i l’Adolescència) pel curs 16-17. Un projecte possible gràcies a la col·laboració entre la nostra entitat i Save The Children i el suport de l’Obra Social de la Fundació Bancària “la Caixa”.

 La funció del SAI (Servei Integral d’Atenció a la Infància i l’Adolescència) ha estat la d’atendre als nens i nenes que es troben en situació de major vulnerabilitat amb la intenció d’afavorir un desenvolupament ple de capacitats a través de l’educació i així garantir el compliment dels seus Drets, recollits a la Convenció sobre els Drets del Nen de les Nacions Unides (1989).
Mitjançant el SAI es van detectar les necessitats i es van proporcionar els recursos d’atenció psicosocial, reforç escolar i suport, per accedir a activitats extraescolars, que els permetessin establir més i millors relacions amb els seus iguals.
Durant aquest temps s’han desplegat diverses i diferents accions en els municipis. Les diferents accions escolars de reforç, els tallers contra la violència de gènere o de sexualitat saludable i segura, de nutrició o les activitats per saber compartir jocs en família, han ofert la possibilitat de generar sinergies per assolir els objectius principals.
Durant el setembre es va signar de nou l’acord que permetrà seguir amb aquest projecte als municipis de Montornès i Les Franqueses del Vallès.
Gràcies a tots i totes les que han fet possible l’èxit d’aquest projecte i molta sort pel nou curs.