17 abr.

REIR PREMI INNOVACIÓ 2017 LA CAIXA

REIR ENTITAT GUANYADORA DELS “PREMIS LA CAIXA A LA INNOVACIÓ SOCIAL 2017”.

REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc d’Exclusió Social) ha estat guardonada durant l’acte d’entrega d’aquest matí al CosmoCaixa, amb el “Premi La Caixa a la Innovació Social 2017” i dotat amb 15.000 euros.

 L’acte ha estat presidit per la Sra. Dolors Montserrat, Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i el director general de la Fundació Bancària “La Caixa”, Sr. Jaume Giró. En nom de REIR han assistit el Sr. Daniel Juliá, director gerent de REIR i Manu Izquierdo, coordinador del SAI.
Aquests premis, d’àmbit estatal i als que s’han presentat 643 candidatures, reconeixen l’esforç de les entitats per respondre als reptes socials actuals amb innovació i assolir la millora efectiva de la vida de les persones a les quals es dirigeixen.
REIR ha estat premiada pel projecte SAI (Servei d’Atenció a la Infància i Adolescència) que desenvolupa conjuntament amb Save the Children. Aquest projecte crea espais oberts als municipis de Les Franqueses i Montornès del Vallès, per atendre i oferir suport a 120 nens i nenes, joves i famílies en situació de risc i alta vulnerabilitat per causes vinculades al fracàs escolar.
El jurat dels premis ha reconegut l’aposta del SAI per un recurs integral, flexible, obert al territori, adaptable en funció de les necessitats dels usuaris i usuàries i del pla itinerari educatiu personalitzat.
En la roda de premsa anterior a l’acte, Daniel Juliá ha volgut “agrair a Save the Children treballar de manera conjunta i transversal, als ajuntaments implicats la seva predisposició per acollir el projecte, a l’Obra Social de La Caixa el finançament necessari per convertir-lo en realitat, al Manu Izquierdo la seva tasca de coordinació, a l’equip de treball l’esforç per desenvolupar el servei cada dia i molt especialment als usuaris, usuàries i famílies, la confiança i complicitat”.

Enllaços a articles de premsa:

PUNT AVUI

SOM GRANOLLERS

NACIÓ GRANOLLERS

EUROPA PRESS

VOTV TELEVISIÓ

El PAÍS

Comparteix