01 febr.

REIR COMPLEIX 10 ANYS

(Versión en castellano bajo estas líneas)

REIR COMPLEIX 10 ANYS

A REIR comencem les celebracions. Sí, aquest 2017 fem 10 anys. Ni més ni menys que 3.650 dies en què el que va néixer com una il•lusió per fer possible la igualtat d’oportunitats per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i mitjançant projectes, activitats i dinàmiques diverses, ja és una realitat. Han estat 87.600 hores de treball, esforç, dedicació i esperança, per arribar avui dia a més de 2.500 usuaris i usuàries dels nostres serveis repartits per més de 28 ciutats i pobles de la comarca, disposar d’un equip de treball amb un total de 68 professionals a disposició per obtenir els objectius i les estratègies de qualsevol dels projectes o gaudir d’un equip directiu i de coordinació entregat a rascar els recursos necessaris pel desenvolupament de qualsevol d’ells allà on estan.

 La infància es mereix això i molt més. Garantir els drets bàsics de qualsevol nen o nena ha estat, és i serà, la nostra principal obsessió. Som plenament conscients de l’enorme tasca que queda per fer. Durant aquests 10 anys la realitat ha estat canviant, la crisi patida darrerament ha agreujat situacions de vulnerabilitat incloent en aquesta a perfils fins ara inexistents, s’han generat situacions personals i familiars extremadament difícils i el sistema econòmic ha fet possible i permet absurdes diferències que el polític no pot arribar a absorbir.
No defallirem. Seguirem a despatxos i oficines, carrers i ciutats, pobles i llars, per posar el nostre petit i humil gra de sorra per canviar dinàmiques i assolir els entorns salubres, l’alimentació equilibrada, l’educació imprescindible i el joc i gaudi necessari, per tots els nens i nenes als qui els ha estat negat. Ho hem fet durant 10 anys i ho seguirem fent els que siguin necessaris.
Amb motiu d’aquests 10 anys hem creat un nou logo que acompanyarà les diferents accions i propostes ideades amb motiu d’aquesta efemèride. Un anagrama que vol transmetre tot aquest temps tocant de prop una crua realitat però sempre amb el somriure que l’esperança per canviar-la necessitem. Sí, aquest somriure davant l’adversitat que sempre hem dibuixat per apagar llàgrimes i desencisos, dolor i tristesa. Esperem que durant aquest 2017 vosaltres ens acompanyeu per seguir dibuixant somriures allà on no n’hi ha.

 

_______________________________________________________________________

REIR CUMPLE 10 AÑOS

Des de REIR empezamos las celebraciones. Sí, este 2017 cumplimos 10 años. Ni más ni menos que 3.650 días en qué aquello que nació como una ilusión por hacer posible la igualdad de oportunidades para niños y niñas en situación de vulnerabilidad y mediante proyectos, actividades y dinámicas diversas, ya es una realidad. Han sido 87.600 horas de trabajo, esfuerzo, dedicación y esperanza, para que nuestros servicios llegaran a día de hoy a más de 2.500 usuarios y usuarias repartidos a lo largo de 28 ciudades y pueblos de la comarca, disponer de un equipo de trabajo con un total de 68 profesionales a disposición de los objetivos y las estrategias de cualquiera de los proyectos o disfrutar de un equipo directivo y de coordinación entregado a obtener los recursos necesarios para su desarrollo.

La infancia se merece esto y mucho más. Garantizar los derechos básicos de cualquier niño o niña ha sido, es y será, nuestra principal obsesión. Somos plenamente conscientes de la enorme tarea que queda por hacer. Durante estos 10 años la realidad ha sido cambiante, la crisis sufrida últimamente ha agravado situaciones de vulnerabilidad incluyendo en la misma a perfiles hasta ahora inexistentes, se han generado situaciones personales y familiares extremadamente difíciles y el sistema económico ha hecho posible y permite, todavía ahora, absurdas diferencias que el político no puede llegar a absorber.
No nos rendiremos. Seguiremos en despachos y oficinas, calles y ciudades, pueblos y hogares, para poner nuestra pequeña y humilde aportación y cambiar dinámicas logrando los entornos salubres, la alimentación equilibrada, la educación imprescindible y el juego y goce necesario, para todos los niños y niñas a quienes les han sido negados. Lo hemos hecho durante 10 años y lo seguiremos haciendo los que sean necesarios.
Con motivo de estos 10 años hemos creado un nuevo logo que acompañará las diferentes acciones y propuestas ideadas con motivo de esta efemérides. Un anagrama que quiere transmitir todo este tiempo viviendo de cerca una cruda realidad pero siempre con la sonrisa que la esperanza por cambiarla necesita. Sí, esa sonrisa que siempre hemos dibujado ante la adversidad para apagar lágrimas y sollozos, dolor y tristeza. Esperamos que durante este 2017 vosotros nos acompañéis para seguir dibujando sonrisas allá donde no hay.