21 nov.

IMAN

 

IMAN Formació, l’Associació Eines Per Tothom i l’Associació REIR, signen un conveni de col·laboració

IMAN Formació i Outplacement ha arribat a un acord de col·laboració amb les associacións REIR i Eines Per Tothom, entitats sense ànim de lucre i que gestionen projectes i accions per a la millora de la situació dels col·lectius de risc social, principalment de la infància, amb l’objectiu de contribuir a la seva labor.

En aquest sentit, l’acord contempla que l’equip d’IMAN Formació s’encarregarà de la bonificació de la formació realitzada per ambdues associacions, amb l’oportunitat de col·laborar conjuntament en alguna de les accions formatives que realitzen.
“Aquest conveni ens permet ampliar els nostres serveis en matèria d’accions formatives per a una entitat sense ànim de lucre que ajuda en més de 16 municipis de Catalunya i a més de 2.500 persones” expressa Luis Pizarro, responsable d’IMAN Formació i Outplacement. Tanmateix realça “l’extraordinari treball que realitzen des de l’Associació REIR per donar resposta als reptes actuals en matèria d’igualtat i benestar social”. En aquesta línia, Daniel Juliá, Director General de REIR afegeix “per a nosaltres, comptar amb la col·laboració d’IMAN Formació, ens permetrà gestionar aquestes formacions per als col·lectius en risc social de manera àgil, millorant així els coneixements d’aquest col·lectiu i el seu futur laboral”. Per la seva banda, Robert Cuesta, coordinador d’Eines Per Tothom, comenta “la formació contínua dels col·lectius del Tercer Sector és una oportunitat per fer créixer la qualitat de les nostres accions socials”
Aquest conveni entra dins del marc de les accions que realitza Grup IMAN, en el seu compromís amb col·lectius en risc d’exclusió social i amb l’ànim d’ajudar a progressar en la seva formació a les persones implicades.

 

Comparteix