08 maig

DIA INTERNACIONAL DE LES FAMILIES

 

El projecte SOAF de REIR, participarà enguany de la celebració del Dia Internacional de les Famílies 2017.
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, la Direcció General de Famílies organitza un acte institucional el dia 15 de maig.


La celebració central es farà a la ciutat de Vic mitjançant una festa comunitària amb les famílies, que tindrà lloc el dia 15 de maig a les 17.30 h, a la plaça dels Màrtirs. Enguany, altres territoris se sumen a la celebració: Amposta, Canovelles, Cornellà, La Trinitat Vella, Mataró, Sabadell, Salt, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, les quals realitzaran activitats intergeneracionals en el marc del Dia Internacional de les Famílies.

El Dia Internacional de les Famílies ofereix una oportunitat per conscienciar la societat en relació a situacions en què es troben les famílies, els seus nous reptes i dificultats, així com per promoure accions per a la seva millora i el seu benestar.

Enguany es dedica a les Relacions Intergeneracionals per donar visibilitat i afavorir els vincles i lligams socials entre les persones al llarg de tota la vida i evitar l’aïllament social. També es vol incentivar a tota persona a participar en les activitats de la seva comunitat, en espais multigeneracionals, on persones de totes les edats comparteixin coneixements i experiències.

En l’acte organitzat per REIR, participaran els/les usuaris/àries de dos serveis de l’Ajuntament de Canovelles i que gestiona REIR: Gent Gran Activa i el local juvenil KL@B. En aquest acte els/les participants compartiran un espai lúdic on compartiran jocs i moments divertits.