13 nov.

CRÉIXER EN FAMÍLIA

Avui la Peixera de Montornès del Vallès, ha estat testimoni de l’última jornada del “Créixer en Família”, un projecte organitzat pel SOAF (servei d’orientació i acompanyament a les famílies) i que ha estat format per sis sessions o jornades.

En la d’avui s’ha realitzat un monogràfic sobre el dol i com acompanyar i gestionar els sentiments i les emocions dels nens i nenes davant la pèrdua. Una temàtica escollida per les mateixes famílies participants.
En acabar s’ha procedit a les valoracions del projecte i s’ha mostrat un gran interès per la continuïtat d’aquest.
Des de REIR volem donar les gràcies a totes les famílies participants.

Què és el SOAF?

El SOAF és un servei d’orientació i acompanyament a les famílies amb l’objectiu de millorar el seu benestar de forma integral. Aquest projecte treballa des de la prevenció i buscant les millors condicions possibles per l’exercici de les funcions parentals de forma positiva. L’objectiu és evitar o minimitzar les conseqüències de contextos i realitats familiars complexes de gestionar.
El projecte té com a finalitat potenciar les habilitats parentals mitjançant mesures d’orientació i suport específic en situacions complexes, de conflicte familiar, dificultats psicosocials i dinàmiques que no afavoreixen l’estabilitat i el benestar familiar.
El SOAF és de caràcter universal i va dirigit a totes les famílies que requereixen suport en la millora del seu benestar un moment concret del seu cicle vital, independent del seu nivell socioeconòmic.. És un programa complementari a tots els serveis que ofereix l’associació.

Els serveis que ofereix el SOAF són:

Espai d’Escola de Família.
Espai d’Orientació familiar.
Acompanyament terapèutic (individual o grupal).
Espai Matern-Infantil.
Espai de Mediació Familiar.
El SOAF és un projecte de REIR amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

 

 

 

 

 

Comparteix