08 gen.

CONVENI ESCOLA GINEBRÓ

REIR i Eines per Tothom signen un acord amb l’escola Ginebró per a la inclusió social

REIR i Eines per Tothom, entitats sense ànim de lucre, han signat un conveni de col·laboració amb l’escola Ginebró per potenciar la inclusió social en diferents àmbits. Aquest acord permetrà trobar sinergies i treballar de manera transversal en projectes de formació, tasques de voluntariat i pràctiques d’empresa.


REIR, entitat de Granollers, dirigeix els seus programes socials, educatius i participatius als col·lectius de nens i nenes en risc d’exclusió social. Per la seva banda, Eines per Tothom va néixer amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats en el moment de la inserció al món laboral d’aquelles persones en vulnerabilitat.
Gorka Insausti, director de la Cooperativa Ginebró, comenta: “un dels pilars del nostre projecte educatiu és la implicació social. Amb aquest conveni ajudem als nostres alumnes a prendre consciència dels desequilibris de la societat i fomenten la seva implicació en iniciatives de transformació social”.
Tanmateix Daniel Juliá, director gerent de REIR destaca “la importància de trobar col·laboracions per fer possibles molts dels projectes des del voluntariat imprescindible i seguir treballant en la conscienciació col·lectiva de les desigualtats que es produeixen en el nostre entorn social”.
Per la seva banda, Vicente Álamo d’Eines per Tothom, fa èmfasis en la importància de treballar des d’entorns educatius la realitat de la inserció al món laboral i la dificultat que per segons quins col·lectius genera l’accés a un lloc de treball.
Dinàmics també aporta el seu gra de sorra en aquesta iniciativa gràcies a la seva oferta formativa i de qualificacions professionals per a totes les edats en l’àmbit de les activitats físiques i lligades a l’entorn.
 

 

Comparteix