01 Ago

COMENÇA EL CASAL DE CANOVELLES

(Versión en castellano bajo estas lineas)

Ahir va començar el Casal d’Agost de Canovelles, un projecte organitzat per la nostra entitat conjuntament amb l’ajuntament del municipi i la Fundació Probitas.
Com a projecte socioeducatiu dins el marc del lleure educatiu en temporada d’estiu, aquests dies els programem com un temps de descans merescut amb un munt d’activitats de lleure, esbarjo i diversió.

 

Tanmateix aquests servei assegura el benestar de tots els nens, nenes i adolescents en risc d’exclusió social del casal i garanteix l’esmorzar i el dinar per a tots ells i elles així com l’adquisició d’hàbits saludables, el foment de l’esport i la pràctica d’exercici físic adequat a totes les edats.
Tot plegat per potenciar i facilitar nous espais de participació, comunicació i convivència on durant aquest mes es treballin valors i actituds al voltant del respecte, la cooperació, la solidaritat i el treball en equip.
Podreu seguir aquest casal als nostres perfils a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

Ayer primer día del Casal de Agosto de Canovelles, un proyecto organizado por nuestra entidad conjuntamente con el ayuntamiento del municipio y la Fundación Probitas.
Como proyecto socioeducatiu dentro del marco del ocio educativo en temporada de verano, estos días los programamos como un tiempo de descanso merecido con un montón de actividades de ocio, recreo y diversión.
Del mismo modo este servicio asegura el bienestar de todos los niños, niñas y adolescentes en riesgo de exclusión social del casal y garantiza el almuerzo y la comida para todos ellos y ellas así como la adquisición de hábitos saludables, el fomento del deporte y la práctica de ejercicio físico adecuado a todas las edades.Todo ello para potenciar y facilitar nuevos espacios de participación, comunicación y convivencia donde durante este mes se trabajen valores y actitudes como el respeto, la cooperación, la solidaridad y el trabajo en equipo.
Podréis seguir este casal en nuestras redes sociales en Facebook, Twitter y Instagram.

 

 

 

Comparteix