12 Sep

CASALS ESTIU

ACABEN ELS CASALS D’ESTIU

Avui les escoles tornen a obrir les portes. Durant l’agost, REIR ha dinamitzat i organitzat el casal d’estiu de Canovelles. Durant aquests dies els equips d’educadors i monitors de REIR, han treballat de valent per oferir, a un munt de nens i nenes, un seguit d’activitats d’oci i educatives per ajudar-los al creixement personal i competencial.

 Ha estat un casal en què la col·laboració amb l’ajuntament i Probitas ha fet possible garantir els drets bàsics de la infància.
Un cop arriba el final, ens volem quedar amb el munt de somriures sincers, les mirades agraïdes i el munt d’estones de complicitats i felicitat, compartides amb tots i cadascun d’ells.
Moltes gràcies a tothom que l’ha fet possible i en especial a l’equip de REIR que ha estat al capdavant d’aquesta iniciativa pel seu esforç i treball.
Ens veiem l’any vinent.

FINALIZAN LOS CASALES DE VERANO

Hoy las escuelas vuelven a abrir sus puertas. Durante los meses de verano REIR ha dinamizado y organizado el casal de agosto de Canovelles. Durante estos días, el equipo de educadores y monitores de REIR ha trabajado para ofrecer a un montón de niños y niñas, una serie de actividades de ocio y educativas con el objetivo de ayudarles al crecimiento personal y competencial.
Ha sido un casal en que la colaboración con el ayuntamiento y Probitas ha hecho posible garantizar los derechos básicos de la infancia.
Ahora que termina, nos quedamos con la enorme cantidad de momentos repletos de complicidades y felicidad compartidas con todos y cada uno de ellos y ellas. Muchas gracias a todos y todas las que lo han hecho posible y en especial a los equipos de REIR que han estado al frente de estas iniciativas por su esfuerzo y trabajo.
Nos vemos el próximo año.

Comparteix